Tillbaks igen efter sommaruppehåll med två nya bolag som presenterade sig. Riktigt kul att vi fortsätter att växa!

Gig’n
Det första bolaget som presenterade sin verksamhet var Anna Holmberg och Josefin Gramel som med Gig’n är i startgroparna att dra igång en tjänst som kopplar samman studenter med företag. De gör detta genom att para ihop studenter som är sugna på extrajobb med företag som letar efter viss kompetens. På det här sättet får studenterna en första kontakt med företag och vice versa. Vi tycker att det är ett stort problem som behöver lösas och för några av oss som försökt få tag på studenter som arbetskraft vet vi hur svårt det är. Gig’n har just nu öppet för företag och studenter att anmäla sig för att få förstahandsinformation om tjänstens utveckling och Startup Värmland uppmanar alla företagare att gå in och regga sig! (studenter också förstås) 🙂 Gå in på www.gign.se och anmäl dig för info direkt!

Anna och Josefin berättar om Gig’n

Fakturan.nu
Det andra bolaget har kommit längre, det är företaget Imagine it med sin produkt fakturan.nu. Den här tjänsten är till för nystartade och lite mindre företag som vill skicka fakturor på ett enkelt och sömlöst sätt. Med fakturan.nu kan du till och med skicka några fakturor helt gratis per månad, så det är verkligen perfekt för dig som har ett mindre bolag! Bolagets grundare Jonathan Bourque Olivegren berättade om framtidsplaner och vi fick även en förhandstitt på den nya versionen av Fakturan.nu som kommer ut inom kort – riktigt snygg och bra förbättringar!

Jonathan berättar om Fakturan.nu’s framtidplaner

Välkomna till de nya medlemmar hälsar vi på Startup Värmland!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *